- សូមលាងដៃជាមួយនឹងទឹកក្តៅឧណ្ណៗ, សាប៊ូ មុន, អំឡុងពេល និងក្រោយញ៉ាំអាហារ។ ជូតវាអោយស្ងួតដោយប្រើកន្សែងស្អាត និងស្ងួត
- សូមប្រាកដថា ទូរទឹកកករបស់អ្នកមានសីតុណ្ហភាពក្រោម៤ដឺក្រេ
- សូមទុកក្នុងទូរទឹកកកជាបន្ទាន់ក្រោយពីទិញវាមកដាក់នៅក្នុងផ្ទះ
- សូមកុំញ៉ាំអាហារដែលហួសកាលបរិច្ឆេទ
- សូមកុំដាក់អាហារឆៅ ឬអាហារសមុទ្រទុកក្នុងជាមួយនឹងអាហារអ្នកដែលរៀបនឹងញ៉ាំ
- សូមប្រាកដថាគ្រប់អាហារដែលត្រូវបានចម្អិន គឺឆ្អិនដល់សាច់ខាងក្នុង ហើយជៀសវាងអាហារដែលបណ្តាលអោយពុលដូចជា សាច់ឆៅ, អាហារសមុទ្រជាដើម៕
Tuesday, October 8, 2013
វិធីសាស្ត្រជួយការពារពីការពុលអាហារ
មនុស្សវ័យចំណាស់ភាគច្រើន ដែលមានបញ្ហានឹងប្រព័ន្ធភាពស៊ាំ គឺមានហានិភ័យខ្ពស់នៃការពុលអាហារ។ Academy of Nutrition and Dietetics បានបង្ហាញពីរបៀបដើម្បីការពារបញ្ហាទាំងនេះដែលរួមមានៈ
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Source: ExchangeRates.org.uk
No comments:
Post a Comment